Han sur Lesse

Gebied van de grotten van Han

Wereldberoemde grot, bekroond met drie sterren in de Michelin-gids.
De 3 dimensies van de Grot van Han. Per tram... vanuit het centrum van het dorp zal een antiek trammetje u tot aan de ingang van de grot brengen. Te voet... leiden gidsen u door 3 km galerijen en zalen, de ene mooier dan de andere : de "Minaret", de "Trofee", een reusachtige stalagmiet van 7 m hoog en 20 m omtrek, de "Mysterieuze" zaal en zijn meerkleurige versieringen, de "Koepelzaal" en met een hoogte van 145 m... Halverwege toont een klank- en lichtspel de wonderen van de Wapenzaal. Per boot.. zal de romantische uitgang op de onderaardse Lesse zeker indrukwekkend zijn.

Gebied van De Grotten van Han-De Boerderij en Speleogame

Ontdek de nieuwe attractive van de grotten van Han-sur-Lesse: Het Speleogame !

Dankzij ultramoderne film- en beeldbewerkingtechnieken, kunnen de bezoekers letterlijk door de ontoegankelijke galerijen van de grotten lopen… terwijl ze op een sofa zitten! Dit nieuwe interactieve 4D-spektakel is toegankelijk voor iedereen en is een perfecte aanvulling op uw bezoek aan de Grotten van Han: onder geen enkel beding te missen!

Gebied van De Grotten van Han-Voorraad D’Wilde Dieren

Het Wildpark is in het wondermooie natuurdomein van de Grotten van Han gelegen. U kan dit park bezoeken in een panoramische wagen waarmee u de belangrijkste wilde dieren zonder enig gevaar kunt benaderen. Wilde dieren die momenteel in onze streken leven en de dieren die vroeger onze Ardense wouden bevolkten. Tijdens de excursie kan de bezoeker niet alleen wilde zwijnen, herten en damherten bekijken, maar ook wolven, bizons, tarpans, lynxen, bruine beren,... In totaal leven 20 verschillende diersoorten in het park. Laatste aanwinst in het wildpark: de pottock, een klein paard uit Baskenland en de grote ezel van Poitou.